Succesverhalen

Siërah

Ik studeer nu post-master accountancy aan de UVA. Ik ben op weg naar mijn RA titel. Daarnaast werk ik op een accountantskantoor als senior-trainee. 

 

Waarom heb ik meegedaan?

Ik heb meegedaan met Act of Change, omdat ik zelf ook heel veel affiniteit heb met alles dat te maken heeft met personal growth. En dat is voor mij een van de belangrijkste punten waar Act of Change op focust; om te helpen in jouw persoonlijke groei. Je te helpen met het bereiken van je doelen en die doelen zijn heel persoonlijk. Dingetjes uit je verleden of ervaringen meedraagt met je die eigenlijk niet helpen aan die personal growth. Dit is de reden dat ik heb meegedaan. 

 

Wat ik ervan heb geleerd?

Ik heb geleerd om te schuiven tussen mijn comfortzone en een beetje mijn stresslevel en een beetje die uitdaging; dus hoe ik dat in balans houd zeg maar. Dus dat ik niet in mijn comfortzone blijf hangen maar dat ik niet in de stress ga zitten. Er zijn weken dat je iets meer doet, maar zorg gewoon ervoor dat je die balans hebt. En dat is heel belangrijk voor mij vooral met het feit dat ik werk en studeer en ook nog voor mezelf moet zorgen en persoonlijk leuke dingen doen voor je mental health. Ik vond dat heel leerrijk. En natuurlijk ook die doelen; doelen vieren. Behaalde little goals, als je die viert en niet alleen maar focust op de grote doelen. Dat vond ik ook heel mooi en het heeft me ook echt aangesproken, omdat ik echt iemand ben die alleen maar gast, gast, gast. En het is ook gewoon belangrijk om de kleine momenten te vieren en te herinneren.

 

Wat ik hierna heb gedaan?

Twee dingen; ik ben daarna in het coaching traject gestapt van Students Moving Forward. Ik vind dat super leuk, want ik houd van kinderen en persoonlijke groei. Dus die keuze gecombineerd is letterlijk wat ik doe bij coaching. 

Students Moving Forward